Можем да съдействаме с

Уеб дизайн,

Видео,

Графичен дизайн

Разработване на уеб сайтове, видеопродукция, дигитални материали и визуални презентации - в помощ на вашия бизнес!

Дизайн и продукция на рекламни материали.
Материали за вътрешно корпоративна комуникация.

Когато имате нужда от дизайн и продукция на дигитални материали за различни платформи, можем да бъдем в полза при целия процес - от идеята до крайния продукт.

Ние разработваме продукция в цялата палитра за презентация и реклама на вашия бизнес, идеи и продукти:

  • уеб сайтове,
  • банери,
  • интерактивни приложения,
  • уеб видео, интерактивно видео, дрон видео и 360 видео.

Можем да съдействаме при оформяне на концепцията, създаване на структура или текстово съдържание, графичен дизайн и визуализация, техническо изпълнение, публикуване и приложение на различните платформи. 

Нашия фокус е по ефективността на решенията, за да се постигне желания от вас ефект, както и по тези детайли в дизайна, които да градят добрия имидж на вашия бизнес.

Свържете се с нас, за да обсъдим най-добрите за вас решения!

Дизайн и ефект

Ние отделяме специално внимание на тези детайли, чрез които се постига баланс между функционалността и визуалната естетика. За да се постигнем добър ефект при комуникацията и възприятието!

разработка на уеб сайт

teres-homes.eu

Уеб сайт

При разработването на уеб сайт препоръчваме се на всяка цена да се извърши оптимизация за търсачките, както и да се планира стратегия за бъдещо оптимизиране на сайта.

Обикновено работим със CMS - програми, които да ви позволяват сами да администрирате, редактирате и обновявате съдържанието занапред. Изработваме уеб сайтове с Joomla и Wordpress.

Допълнително ще се заемам с оптимизацията, която изисква специална експертиза. Ще ви дадем и напътствия, които да ви помагат при поддръжка и обновяване на вашия уеб сайт, както и за бъдещо оптимизиране на сайта.

Видео продукция

Дали е средство за информиране, обучение или реклама - вашата цел ще определи как ние ще работим със съдържанието и с визуалния ефект на желаното от вас видео.

За да подсилим неоспоримия ефект на видео комуникацията, ние приобщаваме използването на най-модерните технологии:
интерактивно видео
дрон видео
360° видео

При продукцията ще ви предложим най-добрите решения за публикация както и ще ви напътим и помогнем да публикувате вашето видео на различни платформи - уеб сайт, социални мрежи или учебни платформи...

What is design

Графичен дизайн

Когато имате нужда от професионално визуално представяне на вашия бизнес, продукти или услуги, ще разработим материалите с най-ефектния спрямо предназначението им дизайн.

Нашата продукция обхваща визуални материали и презентации за различни видове публикации - както за печат, така и за екран.

Дали имате нужда от визитки или цялостен визуален идентитет, еднократен банер или цялостна интернет кампания, обърнете се към нас, за да намерим заедно най-доброто за вас решение.

Свържете се с нас!

Тел. + 45 2889 3144

Ще обсъдим вашите нужди и ще намерим най-доброто решение!

Изпратете ни запитване!

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вашите въпроси са добре дошли!

Данлинк ЕООД
ж.к. Терес 190
Радиново

Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.